Firmabeel / Nieuws / Firma Beel gaat de samenwerking aan met XCMG!
XCMG

Nieuws

Firma Beel gaat de samenwerking aan met XCMG!

Om de groei van ons bedrijf te bestendigen en de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten te kunnen blijven garanderen zullen we naast het gamma Hitachi minikranen een 2e merk minikranen verdelen met name XCMG.

Hiervoor hebben we een exclusieve overeenkomst afgesloten met het bedrijf XCMG, wereldwijd de 3e grootste leverancier van grondverzetmachines. Dit bedrijf met Europese zetel en R&D afdeling in Düsseldorf (Duitsland) is in 183 landen actief met 38.000 werknemers, 14 fabrieken en 6000 service punten.

Met de zeer lange traditie van beide bedrijven (XCMG 1943 – Firma Beel 1932) blijven we garant staan voor continuïteit en de gekende Power of Service. XCMG is daarbij een kwaliteitsvolle partner die ons groeiverhaal in België verder ondersteunt.

Firma Beel zal met ingang van 1/1/2023 de verdeling van dit materiaal voor haar rekening nemen . Er werden diverse types kranen in het gamma opgenomen. Deze zijn vlot leverbaar uit voorraad. Alle XCMG minikranen worden standaard met 5j garantie/10.000u geleverd.

 

Maak kennis met het XCMG-gamma op 16 feb!

Graag stellen wij het XCMG-gamma in primeur aan u voor waarbij u na een korte voorstelling, zelf de verschillende machines uitgebreid kan testen met een natje en een droogje.

U bent van harte welkom op volgende datum:

– donderdag 16 februari om 19u in Wortegem-Petegem, Waregemseweg 75

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 9 februari via www.firmabeel.be/xcmg-borrel