Firmabeel / Grondverzet / Rupsdumpers / Prinoth
Prinoth Panther

Prinoth Panther

Voertuigen die gaan waar jij werkt, en werken waar jij gaat.

Panther T6

De PANTHER T6 rupsdrager (met laadvermogen 5 443 kg) met lage gronddruk werkt effici├źnt, betrouwbaar en kosteneffectief in onvoorstelbare weers- en offroadomstandigheden. Met zijn vrachtwagenchassis is dit rupsvoertuig geschikt voor vrijwel elk aanbouwdeel, zonder aanpassingen. De PANTHER T6 levert uitzonderlijke prestaties, snelheid en veelzijdigheid in uiteenlopende sectoren zoals mijnbouw, bouw, olie en gas en energiedistributie.

Panther T7R

De PANTHER T7R biedt meer veiligheidsfuncties dankzij de voortdurende herevaluatie en evolutie van ons ontwerp en onze ergonomie. Onbelemmerd zicht vanuit de cabine garandeert de veiligheid van machinisten en andere werkers op het terrein. Het comfort van de bestuurder en het bedieningsgemak hebben een directe invloed op de wendbaarheid en veiligheid. Daarom heeft de T7R, net als de rest van ons modellengamma, ook een combinatie van pedaal en stuurwiel, waardoor een intuïtieve bediening wordt toegevoegd die de veiligheid voor iedereen binnen en buiten het voertuig vergroot.

Panther T8

De PANTHER T8 dumper op rupsbanden is de meest veelzijdige transporter. Vrijwel elk accessoire kan met weinig of geen aanpassingen worden bevestigd aan het chassis van 860 mm (34 inch), gebaseerd op standaard chassisafmetingen van trucks, waardoor installatie eenvoudig en gemakkelijk is. De PANTHER T8 vervoert moeiteloos tot 7.260 kg zware apparatuur, materialen en voorraden naar de werkplek, terwijl de bodemdruk zeer laag is.

Panther T12

De PANTHER T12 dumper op rupsbanden is het meest veelzijdige bedrijfsvoertuig in zijn klasse. Vrijwel elk accessoire kan met weinig of geen aanpassingen worden bevestigd aan het chassis van 860 mm (34 inch), gebaseerd op standaard chassisafmetingen van vrachtwagens, waardoor installatie eenvoudig en gemakkelijk is. De PANTHER T12 vervoert moeiteloos tot 11.340 kg zware apparatuur, materialen en voorraden naar de werklocatie, terwijl de bodemdruk zeer laag is.

Panther T14R

De Prinoth Panther T14R is een 360 graden roterende dumper met een laadvermogen van 13 200kg. De T14R biedt een superieur zicht vanuit de cabine, waardoor de veiligheid van bestuurders en andere werkers op het terrein wordt vergroot.

Panther T16

De rupsonderwagen PANTHER T16 wordt veel gebruikt voor het transport van gereedschap (grondboren, vorkheftrucks, kranen, boren enz.) op plaatsen waar de bodemomstandigheden het gebruik van een voertuig op wielen onmogelijk maken. Hij stelt de bestuurder in staat om zijn taak uit te voeren op oneffen terrein en overal waar een lage bodemdruk en tractie vereist zijn.