Firmabeel / Grondverzet / Uitrustingsstukken / Hydraram uitrustingsstukken
Hydaram

Hydaram

Al meer dan 30 jaar produceert Hydraram aanbouwdelen voor elke graafmachine van 1 tot 300 ton gebruik in de sloop-, recycling- en bosbouwindustrie.

Hydaram

Al meer dan 30 jaar produceert Hydraram aanbouwdelen voor elke graafmachine van 1 tot 300 ton gebruik in de sloop-, recycling- en bosbouwindustrie.

Hydraulische sloophamers

De Hydraram hydraulische sloophamers (FX series) moeten krachtig zijn, maar toch hebben ze een eenvoudige constructie. Dat is de reden waarom de Hydraram sloophamers weinig bewegende delen hebben en de constructie zo ontworpen is dat onderhoud en reparatie eenvoudig is.

Hydraram biedt sloophamers aan voor graafmachines van 0,8 tot 55 ton.

Beton- en combischaren

De Hydraram betonscharen zijn ontworpen voor het slopen van hoge betonconstructies, industriƫle constructies en bruggen waarbij het belangrijkste materiaal gewapend beton met staal is. De Hydraram HCS-Combischaren zijn ontworpen voor uiteenlopende werkzaamheden, zoals slopen, breken, snijden en het knippen van schroot en metaal.

Multiprocessors

De Hydraram MK-multiprocessors, voor professioneel sloopwerk!

Met deze robuuste machines kunnen alle soorten sloop- en recyclingwerkzaamheden worden uitgevoerd. Dit komt omdat de MK-serie zo ontworpen is, dat er verschillende type hydraulische bekken in gemonteerd kunnen worden.

Vergruizers

Hydraram biedt een divers assortiment betonvergruizers aan voor het slopen van gebouwen en recycling doeleinden. De vorm van de kaken van de vergruizer zijn ontworpen om beton zo effectief mogelijk op te pakken en te verpletteren.

Schrootscharen

De Hydraram HSS-Schrootschaar is ontworpen voor het slopen van zware staalconstructies en schrootverwerking. De bek heeft de vorm van de snavel van een papegaai. De materialen die u wilt snijden, blijven in de bek en worden met de snijbeweging naar binnen getrokken. Met deze methode kunt u snel en effectief staal snijden.

Palenkrakers

Een palenkraker is ideaal voor het veilig en gemakkelijk verwijderen van vierkante- en ronde funderingspalen met behoud van wapening.

Sloopgrijpers

Magneten

Elektromagneten uit de HBG-serie zijn bedoeld voor het sorteren van sloopschroot.

Trilblokken

De Hydraram HC-Trilblokken zijn speciaal ontworpen voor het verdichten van grond, wegen, dammen en dijken. Daarnaast worden deze trilblokken gebruikt voor het plaatsen van damwanden, hout palen en facings.

Hydrazuiger

Houd uw sloop & recycling bouwplaats vrij van isolatiemateriaal, piepschuim, plastic en steenwol met de Hydrazuiger 5000: de hydraulische stofzuiger voor graafmachine.

Tankschaar

De tankscharen van Hydraram zijn speciale hulpstukken voor het knippen van tanks en stijltangen. Ze kunnen een rechthoekige sleuf in staal snijden, waardoor gladde en rechte tanden ontstaan op stalen platen van binnenbaartschepen, treinwagons, graan-, water-, olie- en brandstoftanks. Dit houdt de uitsparingen plat en gemakkelijk te beheren.

Railknipper

De Hydraram HRX-railknipper wordt gebruikt om tram-, metro- en spoorrails efficiƫnt te knippen.

Breekbakken

De Hydraram HCB-breekbakken zijn speciaal bedoeld voor het breken van beton en stenen op de bouwplaats en is de eerste in zijn soort op de markt.

Zeefbakken

De Hydraram zeefbakken zijn ideaal om natuurlijke materialen op de best beheersbare manier te sorteren.

Multi-recycle

De Hydraram HMR-Series zijn ontworpen om door verschillende materialen heen te snijden. Denk hierbij aan hout, plastic, papier en licht schroot.

Autodemontage scharen

De Hydraram HCD-Series zijn speciaal ontworpen voor het uit elkaar halen van de belangrijkste onderdelen en materialen van auto’s.