Firmabeel / Producten / XCMG XE27E
XCMG minigraafmachine 2700 kg

Producten

XCMG XE27E

Ontdek de XCMG XE27E, de minigraafmachine van 2700 kg:

De mini- en midigraafmachines van XCMG zijn voorzien van krachtige motoren, geavanceerde hydraulische systemen en comfortabele cabines voor een verbeterde bestuurderservaring. Of het nu gaat om het graven van sleuven, funderingswerk of het verplaatsen van zware materialen, volgens de bouwers zijn de machines meer dan opgewassen tegen de taak waaronder deze minigraafmachine van 2700 kg.

De XCMG XE27E is een compacte en veelzijdige graafmachine die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en efficiëntie in diverse bouwomgevingen. Met een bedrijfsgewicht van ongeveer 2,7 ton en een krachtige motor die tot 18,2 kW levert, biedt de XE27E de perfecte balans tussen kracht en mobiliteit. Deze graafmachine is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, variërend van kleine bouwprojecten tot landschapsarchitectuur en stedelijke infrastructuur.

Een van de opvallende kenmerken van de XE27E is zijn geavanceerde hydraulische systeem, dat zorgt voor soepele en precieze bediening. Dit systeem maakt het mogelijk om nauwkeurig te graven, zelfs in krappe ruimtes, waardoor de efficiëntie op de werkplek aanzienlijk wordt verbeterd. Bovendien is deze minigraafmachine van 2700 kg uitgerust met een comfortabele en ergonomische cabine, die de operator een uitstekend zicht en bedieningsgemak biedt. De cabine is voorzien van moderne technologieën zoals een LCD-scherm en intuïtieve bedieningspanelen, waardoor het gebruik van de machine zowel eenvoudiger als veiliger wordt.

Samenvattend is de XCMG XE27E een ideale keuze voor aannemers en bouwprofessionals die op zoek zijn naar een efficiënte, betrouwbare en gebruiksvriendelijke graafmachine. Met zijn combinatie van geavanceerde technologie, duurzaamheid en gebruiksgemak, stelt de XE27E gebruikers in staat om projecten sneller en met meer precisie te voltooien.

Ontdek het aanbod van XCMG: https://www.firmabeel.be/grondverzet/graafkranen/xcmg/